Yksilöllinen tuki

Luontopolun yksilöllinen tuki on tarkoitettu 17-29-vuotiaille Pirkanmaalaisille nuorille.

Voit tulla keskustelemaan työntekijöidemme kanssa ilman lähetteitä tai pitkiä jonotusaikoja. Yksilöllisen tuen palvelun työntekijät ovat sosiaalialan ammattilaisia, joille toiminnalliset menetelmät, luonto ja liikunta ovat lähellä sydäntä. Keskusteluita voidaan käydä myös toimiston ulkopuolella toiminnan lomassa vaikkapa nuotion äärellä taikka luonnossa kävellen.

Luontopolkua eteenpäin työpajan työntekijät tukevat sinua elämäntilanteesta esiin nousevissa asioissa. Voit tulla tapaamaan meitä vaikkapa vain kerran tai työskentely voi jatkua pidempään.

Luontopolun työntekijöiden osaamista ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen. Näkökulmia keskusteluissa voivat olla esimerkiksi ihmissuhteet, terveys, työllistyminen ja urasuunnitelmat, arjen huolet, harrastukset ja vapaa-aika, talous, tulevaisuden suunnitelmat ja niin edelleen. Luontopolulta saat henkilökohtaista valmennusta myös liikkumisen lisäämisessä omaan arkeesi.

Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla tai Facebook-sivujemme kautta.

Maanantaisin klo 9–11
17–29-vuotiaille nuorille suunnattuja avoimia, maksuttomia aamupaloja.

Lue lisää!

Projektipäällikkö
Niina Rautiainen
Yhteisöpedagogi AMK, seikkailukasvattaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, luonto- ja eräopas, opettajan pedagoginen pätevyys
050 560 4710
niina.rautiainen@etappi.info
Yksilöohjaaja
Mira Kumpula
Sosiaalityöntekijä YTM, seikkailukasvattaja, luonto-ohjaaja
040 766 8459
mira.kumpula@etappi.info
Vertaistoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinaattori
Maria Stendahl
044 729 0909
maria.stendahl@etappi.info

Yhteistyökumppanit