Voimavarapainotteinen Oman elämän löytöretkeilijä -kurssi 7.2.-8.3.2023

Kurssilla matkataan voimavarojen äärelle, lumoaviin talvisiin maisemiin ja retkikohteisiin sekä päästään myös leirille seikkailemaan. Matkaa talviseen luontoon ja voimavarojen äärelle tehdään turvallisessa ryhmässä, yhdessä uusia asioita kohdaten, yksilöllisesti sopivilla haasteilla maustaen. Annamme luonnon hoitaa ja voimaannuttaa arjen haasteiden keskellä. Pysähdymme luonnon rauhaan ja otamme aikaa tärkeiden asioiden äärellä, etäällä kaupungin hälinästä. Matkalla reppuun sujahtaa myös retkeilytaitoja.

Kurssi kestää 11 päivää (sisältäen 2 yön leirin). Kurssipäivät ovat kestoltaan 6 tuntia. Kurssilaiset saavat osallistumisesta todistuksen. Kurssille ei tehdä sopimuksia, vaan osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen.

Ohjelma, retket, varusteet, kurssipäivien alussa oleva aamupala sekä retkipäiviin kuuluva ruoka ovat osallistujille maksuttomia. Sinulla ei tarvitse olla talvisessa luonnossa liikkumiseen sopivia varusteita omasta takaa, vaan me lainaamme osallistujille kaiken tarpeellisen: kengät, vaatteet ja retkeilyvarusteet. Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla ennakko-osaamista, vaan motivaatio hypätä mukaan seikkailuun riittää.

Oma paikka seikkailuun kannattaa varmistaa pian, sillä paikkoja on rajoitetusti! Hae kurssille täyttämällä hakulomake! 

Lataa tulostettava esite klikkaamalla tästä 📑

Maanantaisin klo 9–11
16–29-vuotiaille työttömille nuorille suunnattuja avoimia, maksuttomia aamupaloja.

Lue lisää!

Projektipäällikkö
Niina Rautiainen
050 560 4710
niina.rautiainen@etappi.info
Yksilöohjaaja
Mira Kumpula
040 766 8459
mira.kumpula@etappi.info
Vertaistoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinaattori
Maria Stendahl
044 729 0909
maria.stendahl@etappi.info

Yhteistyökumppanit