Tule kuvatuksi sellaisena kuin haluat -projekti 

Millaisena sinä haluaisit tulla nähdyksi ja kuulluksi? Kuvan ja tarinan kautta voimme rakentaa polkua oman näköiseen elämään. Voimme vahvistaa niitä asioita, jotka ovat meille tärkeitä ja meissä jokaisessa erityisiä, tulla näkyväksi itselle merkityksellisten asioiden kautta. Me ihmiset koostumme tunteista, ajatuksista, kokemuksista, mutta joskus niiden sanoittaminen niin, että muut näkisivät meidät sellaisena kuin toivomme, voi olla haasteellista. Kuva voi kertoa sen sijaan tuhat sanaa. Tällä retkellä itseesi ja luontoosi, saat mahdollisuuden näyttäytyä valokuvan kautta todellisena, upeana itsenäsi.  

Tule kuvatuksi sellaisena kuin haluat -projektissa pääset matkalle omaan itseen, sinulle merkityksellisten asioiden äärelle kuvan ja tarinan kautta. Millaisen tarinan haluat kertoa valokuvan kautta itsestäsi? Millaisena toivot, että sinut kuvataan ja mikä voisi kuvassa tuoda parhaiten esiin juuri ne ihanat, yksilölliset piirteet ja yksityiskohdat, joista sinä olentona koostut? Mitä sellaisia asioita, esineitä, jotka kertovat sinusta, haluat tuoda mukaan kuvaasi? 

Matkaamme näiden teemojen äärelle omaa sisäistä yhteyttä vahvistavien harjoitteiden kautta lempeästi, itseä kuunnellen, vuorovaikutuksessa luonnon ja ympäristön kanssa. Tule kuvatuksi sellaisena kuin haluat -päivän matkaoppaina toimivat Luontopolkua eteenpäin työpajalta yhteisöpedagogi Niina Rautiainen, yhteisöpedagogi (AMK)-opiskelija Martta Koiranen sekä valokuvaaja Jouni Tuovinen. 

Kenelle:  

Projekti on avoin kaikille Pirkanmaalaisille 17-29 - vuotiaille nuorille, jotka kaipaavat mielenterveyttä, hyvinvointia ja osallisuutta vahvistavaa toimintaa. 

Milloin: 

Projekti koostuu kahdesta päivästä, joihin toivomme kaikkien osallistujien pääsevän mukaan: 

  • 20.5. Klo 12-14 ennakkotapaaminen ja tulevan kuvauspäivän suunnittelu yhdessä (Ohjaamo Tampere). 
  • 27.5 Klo 9-16 Retki ja kuvauspäivä luonnossa (kohde ilmoitetaan myöhemmin). 

Kustannukset:  

Projektiin osallistuminen on sinulle täysin maksutonta. Tarjoamme mielenkiintoisen ohjelman, ammattilaisen ottaman valokuvan itsestäsi, retkivarusteet, kuvauspäivänä lounaan, yhteisen luontoretken ja matkat kohteeseen sinulle maksutta.  

Miksi kannattaa osallistua:  

Projektin kautta voit löytää uutta näkökulmaa itseesi, voimavaroja arkeen ja virkistystä mieleen luonnon kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistavasta ympäristöstä. Saat myös mahdollisuuden vaikuttaa retkipäivään, sen kulkuun yhteisen suunnittelutapaamisen kautta ja rakentaa yhdessä muiden osallistujien kanssa juuri teidän näköisenne kokemuksen. Tapaat uusia ihmisiä ja pääset myös pohtimaan ja reflektoimaan luovien harjoitteiden kautta suhdettasi luontoon, lumoutumaan siitä ja lähenemään oman luontosi kanssa, joka asuu sinun sisälläsi.  Pääset myös toteuttamaan ammattilaisvalokuvaajan kanssa omanlaisesi tarinan kuvan kautta sekä tietysti saat kuvan itsellesi projektin jälkeen!  

Miten mukaan: 

Projektiin haetaan täyttämällä oheinen hakulomake. Ryhmä täytetään hakujärjestyksessä. Otamme ryhmään 5 osallistujaa, joten ilmoittaudu pian mukaan! 

👉 Tästä hakulomakkeeseen!

Lisätietoja: 

Niina Rautiainen, projektipäällikkö
050 560 4710 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
etappi.info/luontopolku/  

Maanantaisin klo 9–11
17–29-vuotiaille nuorille suunnattuja avoimia, maksuttomia aamupaloja.

Lue lisää!

Projektipäällikkö
Niina Rautiainen
Yhteisöpedagogi AMK, seikkailukasvattaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, luonto- ja eräopas, opettajan pedagoginen pätevyys
050 560 4710
niina.rautiainen@etappi.info
Yksilöohjaaja
Mira Kumpula
Sosiaalityöntekijä YTM, seikkailukasvattaja, luonto-ohjaaja
040 766 8459
mira.kumpula@etappi.info
Vertaistoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinaattori
Maria Stendahl
044 729 0909
maria.stendahl@etappi.info

Yhteistyökumppanit