Tämän sivuston on luonut Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry. Luontopolkua eteenpäin on Etapin alla toimiva, itsenäinen hanke.

Luontopolku kerää vain lomakkeilla luovuttamasi henkilötiedot. Nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero, sähköposti ovat olennaista tietoa myöhempään yhteydenpitoon. Muu kysyttävä tieto on olennaista tilanteen kartoittamiseksi ja tilanteen ratkaisemiseksi.

Kyselylomakkeet on toteutettu visForms-lisäosalla. Luontopolun sivuston palvelin tallentaa IP-osoitteesi. Tuon tiedon yhteydessä jää tieto käyttöjärjestelmästä, selainversiosta sekä käytetystä laitteesta. Palvelin on radicenterin (www.radicenter.fi) alaisuudessa. Roskapostin vähentämiseksi, vastatessasi lomakkeeseen IP-osoitteellesi tehdään automaattinen tarkistus palveluihin www.stopforumspam.com ja www.spamcop.net. Roskapostin vähentämiseksi lomake hyödyntää Googlen reCAPTCHA-lisäosaa. Sen mukana Googlelle siirtyy tieto IP-osoitteestasi sekä reCAPTCHA:n käyttämät tiedot. Voit lukea lisää Googlen tietosuojakäytännöstä täältä.

Lähettämiäsi vastauksia ei tallenneta tämän nettisivun verkkopalvelimelle. Vastaukset ohjataan Luontopolun henkilökunnan Microsoft 365 -palvelussa olevaan sähköpostiin. Tiedot tallennetaan Microsoftin tarjoamalle Azure-palvelimelle, joka sijaitsee alueella Macro Region Geography 1 - EMEA. Microsoftin tietosuojakäytäntöihin voi tutustua täällä. Lomakkeilla lähettämiäsi tietoja käsittelee vain Luontopolun henkilökunta. Voit koska tahansa pyytää tietojen poistamista olemalla yhteydessä Luontopolun henkilökuntaan.

Maanantaisin klo 9–11
17–29-vuotiaille työttömille nuorille suunnattuja avoimia, maksuttomia aamupaloja.

Lue lisää!

Projektipäällikkö
Niina Rautiainen
050 560 4710
niina.rautiainen@etappi.info
Yksilöohjaaja
Mira Kumpula
040 766 8459
mira.kumpula@etappi.info
Vertaistoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinaattori
Maria Stendahl
044 729 0909
maria.stendahl@etappi.info

Yhteistyökumppanit