Hae mukaan!

 

Tiedoite Kuukkelin toiminnasta liittyen 2024 kevääseen. Toiminta pidetään avoimena ja jatkuvaluonteisena läpi kauden. Mukaan voi hakea siis joustavasti, kysy lisää kevään toiminnasta Juhalta! Alla oleva viesti kopioitu Kuukkelin somesta 16.1.

"Kiitos kaikille yhteydenotoista liittyen tulevaan kurssiin! Todella monet kysymykset liittyivät mahdollisuuteen suorittaa jakso jollain tapaa joustavammin. Nyt ollaan tehty päätös vastata toiveisiin ja kokeilla erilaista tapaa toteuttaa Kuukkelin toimintaa tässä kevätkaudella.

Tällä kertaa työpaja pysyy avoimena uusille jäsenille koko kevään ajan! Kevään sisällöt rakentuu erilaisista luontopainotteisista työ- ja asiakasprojekteista, yksilövalmennuksesta sekä tietenkin lukuisista seikkailullisista retkeilypäivistä. Kuukkeliin voi siis tulla mukaan nyt myös lyhyemmälle jaksolle!"

 

 

Kannattaa laittaa viestiä mahdollisimman ajoissa! 

 

--------------

 

Valmentajan note:

 

Mikäli oot jo surffannut tänne asti, niin luultavasti RKK toiminta kiinnostaa jollakin tasolla. Tässä kohtaa kannattaa huomioida ettei some ehkä toistamiseen tästä tule kertomaan, joten "katsotaan myöhemmin" ajatus voi aikaansaada totaalisen unohtumisen.

 

Ja niin, RKK on rehellisesti aika hyvä keissi. Näillä kursseilla pääsee rennon yhdessäolon ja retkeilyn lisäksi oikeesti haastamaan ja kehittämään itseään aika monipuolisesti. Voi vaatia hieman uskallusta hypätä ihan tuntemattomaan porukkaan ja ehkä täysin uuteen ympäristöönkin, mutta me ollaan tosi hyviä ottamaan toisemme huomioon ja tekemään asioita mukavalla tavalla. Tulee olemaan hauska ja palkitseva reissu, ainakin kaikki 30+ aikaisempaa jäsentä on ollut tätä mieltä.

 

Retkikunta Kuukkeli

     facebook-770688_1920.png    instagram.png