Hae mukaan! 

 

Talven 2023 retkikuntaan voi nyt hakea! Seikkailu toteutuu 30.01 - 28.4.2023. Vähintään villahousut, liukulumikengät ja kevätaurinko tulevat siis tutuksi. Haku on auki 16.01.2023 asti.

 

Mukaan voit hakea ottamalla yhteyttä suoraan Retkikunta Kuukkelin valmentajaan (ks. yhteystiedot). Mikäli et ole varma kannattaako sinun hakea mukaan kurssille, niin suosittelemme pirauttamaan tai laittamaan vaikka whatsapissa viestiä. Kerromme lisää kurssin sisällöstä ja voidaan yhdessä pohtia paras ratkaisu!

 

Kannattaa laittaa viestiä mahdollisimman ajoissa! 

 

--------------

 

Valmentajan note:

 

Mikäli oot jo surffannut tänne asti, niin luultavasti RKK toiminta kiinnostaa jollakin tasolla. Tässä kohtaa kannattaa huomioida muutama juttu! Ensinnäkin, some ei ehkä toistamiseen tästä tule kertomaan, joten "katsotaan myöhemmin" ajatus voi aikaansaada totaalisen unohtumisen. 

 

Toisekseen, RKK on rehellisesti aika hyvä keissi. Tällä kurssilla pääsee rennon yhdessäolon ja retkeilyn lisäksi oikeesti haastamaan ja kehittämään itseään aika kokonaisvaltaisesti, joka voi luoda polun elämässä vaikka mihin. Voi vaatia hieman uskallusta hypätä ihan tuntemattomaan porukkaan ja ehkä täysin uuteen ympäristöönkin, mutta me ollaan tosi hyviä ottamaan toisemme huomioon ja tekemään asioita mukavalla tavalla. Tulee olemaan hauska ja palkitseva reissu, ainakin kaikki 20+ aikaisempaa jäsentä on ollut tätä mieltä.

 

Retkikunta Kuukkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

     facebook-770688_1920.png    instagram.png