Pyöräpaja suljettu pe 9.6.

TUE NUORTEN TYÖLLISTYMISTÄ LAHJOITTAMALLA ETAPILLE   

Työnhaku on aina vaikeaa, erityisesti nuorelle, jolla työkokemusta on vähän tai ei vielä ollenkaan. Työelämän nopea muuttuminen on tuonut uudenlaisia haasteita työllistymiseen.   

Työmarkkinoilta syrjäytymistä voi parhaiten ehkäistä antamalla työn ohella ihmiselle yksilöllistä tukea ja valmennusta, ja juuri sitä me Etapilla teemme. Autamme valmentautujiamme löytämään oma polkunsa työllistymiseen ja tarjoamme monipuolista tukea terveyden, toimintakyvyn ja omien voimavarojen vahvistamiseksi.   

Valmennamme vuosittain kymmeniä nuoria ja tavoitteenamme on, että vähintään 50 prosenttia heistä työllistyy tai saa koulutuspaikan. Joskus paras vaihtoehto on jokin muu työllisyyspolkua tukeva ratkaisu valmennusjakson jälkeen.  

Lahjoittamalla Etapille autat nuoria etenemään omalla polullaan työelämään. 

Valitse sinulle parhaiten sopiva summa ja tapa lahjoittaa. Jokainen lahjoitettu euro tukee työmarkkinoiden kannalta heikossa asemassa olevia nuoria.  

Lahjoita tekstiviestillä

LAHJOITA 5€, lähetä tekstiviesti 5 ETAPPI numeroon 16588 

LAHJOITA 10€, lähetä tekstiviesti 10 ETAPPI numeroon 16588

LAHJOITA 20€, lähetä tekstiviesti 20 ETAPPI numeroon 16588

LAHJOITA 30€, lähetä tekstiviesti 30 ETAPPI numeroon 16588

LAHJOITA 40€, lähetä tekstiviesti 40 ETAPPI numeroon 16588 

 

Lahjoita tilisiirrolla 

Lahjoituksen voit tehdä suoraan Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry:n keräystilille. Käytä maksaessasi viitenumeroa.  
 
Tilin omistaja: Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry 

Tilinumero: FI35 5730 0821 3405 24  

BIC: OKOYFIHH  

Viitenumero: 9056  

 

Lahjoittamasi summa ohjataan Tampereen seudun työllistämisyhdistys Etappi ry:n työllistämistoiminnan hyväksi. Sydämellinen kiitos lahjoituksestasi!  

Sisä-Suomen poliisilaitos on myöntänyt Tampereen seudun työllistämisyhdistys Etappi ry:lle 10.05.2023 pienkeräysluvan RA/2023/586. Kerätyt varat käytetään Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry:n ensisijaisesti työvalmennuksen omarahoituksen kattamiseksi ja toissijaisesti nuorten luontotoiminnan hyväksi. 

Tampere Finland