Hae työ­valmennukseen

Etapin tavoitteellinen työvalmennus auttaa sinua löytämään oman polkusi työllistymiseen. Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos haluat palata työelämään, etsit vielä omaa alaasi, sinulla on puutteita koulutuksessa ja osaamisessa tai haluat vaihtaa ammattia.

Valmennusjakso toteutetaan työkokeiluna, ja joissakin tapauksissa voit työllistyä palkkatuella. Etapissa voit kokeilla mm. huonekalujen kunnostusta, pintakäsittelyä, puutuotteiden valmistusta, siivous- ja puhtaanapitoalan töitä, kuljetukseen ja kiinteistönhuoltoon liittyviä töitä ja polkupyörien huoltoa sekä toimisto- ja asiakaspalvelutöitä.

Työvalmennuksessa työskentelet omien voimavarojesi mukaan osana mukavaa työporukkaa, opit erilaisia töitä ja kartutat työelämätaitojasi. Joissakin tehtävissä voit suorittaa ammatillisten tutkintojen osia. Valmennuksen tavoitteet määritellään yhdessä valmennusjakson aluksi.

Tukenasi on Etapin työvalmentaja, joka tukee valmentautumistasi ja opastaa erilaisten töiden opettelussa. Valmennuksen aikana saat tukea terveyteen ja jaksamiseen, työnhakutaitojen kehittämiseen ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä.

Yksilöohjaus

Sari Harsu
050 560 6436
sari.harsu@etappi.info

Avoimet työkokeilu- ja palkkatukipaikat

Oletko kiinnostunut luonnosta ja vaeltamisesta? Pohditko elämäntilannettasi ja tulevaisuuden suuntaa? Entä kiinnostaako sinua vahvistaa luontosuhdettasi, retkeilytaitojasi tai ammatillisia valmiuksiasi? Nyt olisi tarjolla mahdollisuus hypätä ainutlaatuiseen seikkailuun hakemalla mukaan Etapin Retkikunta Kuukkelin työkokeilujaksolle.
 
Etapilla alkaa jälleen alkuvuodesta kolme kuukautta kestävä tiimivalmennusjakso, jonka aikana tutustutaan ja sukelletaan käytännönläheisesti luontoon, retkeilyyn ja hyvinvointiin liittyviin teemoihin. Lisäksi jäsenet saavat yksilöllistä elämäntilanteeseen sopivaa valmennusta, jonka tavoitteena on vahvistaa jokaisen jäsenen elämäntilannetta ja työllistymisen polkuja.
 
Yhteisöllisen ja turvallisen jakson aikana toteutetaan useita yönyliretkiä, Outdoor Adventure -leiri, sekä laajempi vaellusprojekti. Lisäksi jaksolla voi olla tapahtumatuotantoon, kevytyrittäjyyteen, kulttuuriin tai taiteeseen liittyviä päiviä. Jaksot suunnitellaan yhdessä tiimin kanssa, joten myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kurssin sisältöön.
 
Ammatilliseen kehittymiseen tähtäävä valmennusjakso on maksuton ja tarkoitettu alle 29-vuotiaille pirkanmaalaisille työttömille nuorille. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta esimerkiksi vaeltamisesta, vaan kiinnostus luontoon ja ammatilliseen kehittymiseen riittää. Myöskään omia varusteita ei tarvitse, sillä kaikki varusteet sekä lämpöiset vaatteet kurssin ajalle voi lainata Etapin retkeilyvälinevarastosta.
 
Talven kurssille valitaan 5-7 henkilöä. Suosittelemme yhteydenottoa mahdollisimman aikaisin, vaikka heti.
Hakijan tulee olla:
- Pirkanmaalla asuva alle 29-vuotias.
- Tällä hetkellä pääasiassa työtön. (työkokeilu)
- Valmis yöpymään talvisessa metsässä tähtitaivaan alla ja tutustumaan välineisiin kuten ahkio ja liukulumikengät!
 
Lisätietoja ja yhteydenotot:

Hankevastaava
Juha Laitila
050 4726706 (myös whatsapp,telegram)
 
 
 
 
 

Koska uusia ihmisiä tapaa lähes päivittäin, on laitoshuoltajan työ Etapissa passeli paikka seuralliselle ihmiselle ja onpa työn kautta löytynyt ystäviäkin. Varsinkin luottamus omaan ammattitaitoon on kasvanut roimasti.

Kari-Pekka

Kiinnostavien työjuttujen lisäksi olen saanut tutustua hyviin tyyppeihin niin Mediapajalla kuin muuallakin talossa.

Veli-Ville

Etapilla on suuri merkitys monille, joilla on valmius työelämään mutta ensimmäinen askel on ottamatta – tai yhtä hyvin niille, joilta puuttuu pieni pätkä työkokemusta esimerkiksi ennen koulutukseen pääsemistä.

Kristiina

Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Asiakaspalvelu ma–pe 9–14
041 470 9817
aspa@etappi.info
Pyöräpaja, Puupaja (kellarikerros)
muut palvelut (3. kerros)
Erkkilänkatu 11 B
33100 Tampere
Avoinna ma–pe 9–14
Leirivälineiden vuokraus
kuljetus@etappi.info
050 471 1095
Sarvijaakonkatu 28
33540 Tampere
Avoinna ma–pe 9–13.30

Seuraa meitä somessa

Tampere Finland