Hae työ­valmennukseen

Etapin tavoitteellinen työvalmennus auttaa sinua löytämään oman polkusi työllistymiseen. Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos haluat palata työelämään, etsit vielä omaa alaasi, sinulla on puutteita koulutuksessa ja osaamisessa tai haluat vaihtaa ammattia.

Valmennusjakso toteutetaan työkokeiluna, ja joissakin tapauksissa voit työllistyä palkkatuella. Etapissa voit kokeilla mm. huonekalujen kunnostusta, pintakäsittelyä, puutuotteiden valmistusta, siivous- ja puhtaanapitoalan töitä, kuljetukseen ja kiinteistönhuoltoon liittyviä töitä ja polkupyörien huoltoa sekä toimisto- ja asiakaspalvelutöitä.

Työvalmennuksessa työskentelet omien voimavarojesi mukaan osana mukavaa työporukkaa, opit erilaisia töitä ja kartutat työelämätaitojasi. Joissakin tehtävissä voit suorittaa ammatillisten tutkintojen osia. Valmennuksen tavoitteet määritellään yhdessä valmennusjakson aluksi.

Tukenasi on Etapin työvalmentaja, joka tukee valmentautumistasi ja opastaa erilaisten töiden opettelussa. Valmennuksen aikana saat tukea terveyteen ja jaksamiseen, työnhakutaitojen kehittämiseen ja opintoihin liittyvissä kysymyksissä.

Yksilöohjaus

Sari Harsu
050 560 6436
sari.harsu@etappi.info

Avoimet työkokeilu- ja palkkatukipaikat

Luontopolkua eteenpäin -työpaja järjestää pirkanmaalaisille 16–29-vuotiaille työttömille nuorille kokonaisvaltaista hyvinvointia ja työllistymistä edistävää toimintaa. Luontopolulla nuoren on mahdollista pysähtyä hetkeksi oman itsensä äärelle ja ottaa suuntaa tulevaan.

Luontopolulla sinulla on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea elämäntilanteesta esiin nouseviin kysymyksiin. Voit tulla juttelemaan työntekijöidemme kanssa ilman lähetteitä tai pitkiä jonotusaikoja. Keskusteluita voidaan käydä myös toimiston ulkopuolella toiminnan lomassa vaikkapa nuotion äärellä taikka luonnossa kävellen.

Luontopolku järjestää myös kokonaisvaltaista hyvinvointia ja työllistymistä tukevia aktiviteetteja, kuten käydään luontoretkillä tai kiipeilemässä tai vietetään lautapelipäiviä Etapilla Luontopolun Basecampilla. Aktiviteetit on tarkoitettu 16–29-vuotias nuorille, jotka kaipaavat tekemistä arkeen ja pysähtymistä voimavarojen äärelle. Tietoa, vertaistukea ja pohdiskelevia keskusteluja mielenterveyden, arjessa jaksamisen sekä elämänilon tueksi.

Luontopolulla uskotaan vahvasti luonnon voimaannuttavaan vaikutukseen terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä. Luontoympäristö tarjoaa kokonaisvaltaisille pohdinnoille elämästä oivan ympäristön, se rauhoittaa kiireen keskellä ja antaa voimaa tuleviin seikkailuihin elämässä!

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Projektipäällikkö
Niina Rautiainen
050 560 4710
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yksilöohjaaja
Mira Kumpula
040 766 8459
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koska uusia ihmisiä tapaa lähes päivittäin, on laitoshuoltajan työ Etapissa passeli paikka seuralliselle ihmiselle ja onpa työn kautta löytynyt ystäviäkin. Varsinkin luottamus omaan ammattitaitoon on kasvanut roimasti.

Kari-Pekka

Kiinnostavien työjuttujen lisäksi olen saanut tutustua hyviin tyyppeihin niin Mediapajalla kuin muuallakin talossa.

Veli-Ville

Etapilla on suuri merkitys monille, joilla on valmius työelämään mutta ensimmäinen askel on ottamatta – tai yhtä hyvin niille, joilta puuttuu pieni pätkä työkokemusta esimerkiksi ennen koulutukseen pääsemistä.

Kristiina

Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry
Asiakaspalvelu ma–pe 9–14
041 470 9817
aspa@etappi.info
Pyöräpaja, Puupaja (kellarikerros)
muut palvelut (3. kerros)
Erkkilänkatu 11 B
33100 Tampere
Avoinna ma–pe 9–14
Leirivälineiden vuokraus
kuljetus@etappi.info
050 471 1095
Sarvijaakonkatu 28
33540 Tampere
Avoinna ma–pe 9–13.30

Seuraa meitä somessa

Tampere Finland