Etappi hakee työkokeilijoita avustaviin tehtäviin kehittämään ja toteuttamaan sosiaalista mediaa, verkkosivuja ja digimarkkinointia. Työkokeilijat toimivat osana pientä tiimiä. Tehtävän sisältöä voidaan räätälöidä valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Harrastuneisuutta sosiaalista mediaa kohtaan toivotaan. Jos sinulla on AdWords-osaamista tai haluat opetella sitä, siihenkin on mahdollista keskittyä. 

Lisäksi haemme yhtä työkokeilijaa, jonka työtehtäviin kuuluu mm. rakentaa siivousvälinekatalogi Etapin sisäiseen käyttöön. Työkokeilija vastaa ideoinnista, kuvausjärjestelyistä, tuotteiden kuvaamisesta ja katalogin tekemisestä. Tuotteet kuvataan Etapin tiloissa. Oma järjestelmäkamera on hyödyksi, mutta ei pakollinen.   

Tehtävä sopii sinulle, jos olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät tiimityötaidot ja olet halukas oppimaan uutta ja kehittämään valmiuksiasi työllistyä. Aiempaa työkokemusta alalta ei tarvita. Tukenasi ovat Etapin työvalmentajat, mukava työyhteisö ja erilaiset tukipalvelut.    

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Joni Syvänen
joni.syvanen@etappi.info tai
050 431 0077

Tampere Finland